ZOEKMACHINE's OPTIMALISATIE's

Er zijn verschillende manieren om er voor te zorgen dat jij met jouw website en producten en/of diensten beter vindbaar bent op het internet. Dit doe je in eerste instantie door zo specifiek mogelijk antwoord te geven op de meest relevante 'zoekvragen' voor jouw business.

Dit kan enerzijds met betaalde groei, door te adverteren en direct bovenaan te staan in de zoekmachine. Anderzijds door organische groei te realiseren en bijvoorbeeld door met SEO-teksten aan de slag te gaan. Beiden hebben al met al zo hun voor- en nadelen. 

zoekmachine optimalisatie
organische groei

Organische groei

Als jouw website bij relevante zoekopdrachten heel hoog in de zoekmachine komt te staan, dan zullen veel meer mensen op jouw website klikken. Door middel van zoekmachine optimalisatie kun je dit uiteindelijk bereiken. Zorg dat jij met jouw website specifiek inspeelt op de meest relevante zoekopdrachten waarmee jij inspeelt op jouw business. Landingspagina’s schrijven die specifiek inspelen om de zoekvragen van jouw doelgroep die aansluit bij jouw diensten. Kortom; bedenk eerst goed wat jouw aanbod is om vervolgens in te spelen op de zoekvraag van jouw potentiële klanten. 

identiteit vertalen naar relevante teksten

Wij weten als geen ander dat de identiteit van een bedrijf erg belangrijk is. Daarom gaan wij in eerste instantie in gesprek met jou om er achter te komen waar jouw bedrijf voor staat, daarna bepalen we hoe de doelgroep er uit ziet en vervolgens bekijken we jouw doelstellingen. Aan de hand hiervan analyseren we om er achter te komen wat de beste zoekwoorden zijn voor jouw website om hoog te scoren in de zoekmachine. Vervolgens gaan we aan de slag met de teksten zodat de meest relevante zoektermen in leesbare teksten worden vertaald. Al met al een logische werkwijze om resultaten te boeken. 

optimale resultaten behalen
met organische groei

Organische groei is vaak geen directe groei. Wanneer jouw website voor zoekmachine optimalisatie geschreven is, dan zullen er over een langere periode steeds meer mensen op jouw website komen. Zoekmachine optimalisatie moet je dan ook zien als een solide fundering voor een website. Voor maximale resultaten kan je dit combineren met een directe vorm van marketing, zoals Facebook advertenties. Doordat deze advertenties meer mensen op jouw website brengen, zal Google sneller zien dat de SEO aanpassingen op jouw website goed zijn. Deze synergie kan, als het goed uitgevoerd wordt, leiden tot exponentiële groei aan klanten en bezoekers. 

Direct contact opnemen met een zoekmachine specialist?

Zoekmachine optimalisatie voor een specifieke regio?

Wil je heel Nederland aanspreken, dan houden wij hier rekening mee. Wil jij jouw website optimaliseren voor een specifieke regio? Bijvoorbeeld door jouw diensten specifiek aan te bieden in de regio Groningen en de zoekmachine optimalisatie hier op aan te passen? Lijkt dit jou iets dat je graag zou willen voor jouw bedrijf? Laten we samen kijken wat de beste aanpak is voor jouw bedrijf en hoeveel groei jij op korte en lange termijn kan bereiken.

Klantervaring