WAT WE DOEN

Online vindbaarheid van jouw website verbeteren. Met passie Online Marketing kennis delen. Met partijen die naast goede resultaten ook iets bij willen leren. Over adverteren via Google, Facebook of LinkedIn bijvoorbeeld. Bovendien helpen we ook als het gaat om Zoekmachine Optimalisatie of de gebruiksvriendelijkheid van jouw website verbeteren.

Online
vindbaarheid verbeteren

Online vindbaarheid verbeteren van jouw bedrijf?

Bedrijven helpen om de Online Marketing kansen te benutten

Online kansen benutten met een effectieve Online Marketing strategie die bij jou past.

Wij nemen de tijd om uit te leggen waarom je voor bepaalde kanalen kunt kiezen. Vervolgens maken we jou wegwijs in Online Marketing. Hoe wij bijvoorbeeld jouw online vindbaarheid verbeteren. Jouw vakkennis vanuit de branche combineren we met onze Online Marketing expertise. Waardoor we krachtige en effectieve campagnes kunnen opzetten. Kortom; hierdoor bouwen wij al met al samen aan een Online Marketing succes. 

Het voordeel van adverteren via Google is in de eerste plaats dat je letterlijk binnen enkele minuten bovenaan in de zoekresultaten van Google kunt komen. Direct jouw online vindbaarheid verbeteren dus. Lees meer over adverteren in ’s werelds grootste zoekmachine; Google Adverteren.

Een groeiend sociaal platform waarbij super relevant geadverteerd kan worden. Bijvoorbeeld op demografische gegevens. Maar ook op interesses of bijvoorbeeld gedrag. Samengevat; het is mogelijk om super efficient jouw doelgroep te bereiken. Ga aan de slag met Facebook Adverteren om daarmee de online vindbaarheid te verbeteren.

LinkedIn Advertising is in de eerste plaats vooral geschikt wanneer jouw doelgroep op professionele kenmerken te onderscheiden is. Bevindt jouw doelgroep zich op de zakelijke markt? Nieuwsgierig? Lees nu hoe de online vindbaarheid al met al verbeterd kan worden via LinkedIn Adverteren.

Meer bezoekers door je website voor zoekmachines te optimaliseren. Dit kan op het gebied van content, techniek en autoriteit. Met de bedoeling hogere posities in Google te realiseren. Dús de online vindbaarheid verbeteren. Benieuwd naar onze visie op Zoekmachine Optimalisatie

WEBSITE OPTIMALISATIE

Het is super belangrijk dat de bezoekers van jouw website snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Zo wordt de kans dat ze voortijdig afhaken beperkt. Bezoekers moeten online al met al snel kunnen slagen. Concluderend; dat betekent dat jouw website goed moet presteren op gebruiksvriendelijkheid. Dit kan door jouw website zo optimaal mogelijk af te stemmen op de wensen van potentiële klanten. Met zo min mogelijk handelingen kunnen vinden waar naar gezocht wordt. Zonder er eindeloos naar te hoeven zoeken.

Bij website optimalisatie houden wij ons bezig om het maximale resultaat uit jouw website te halen. Wij kunnen helpen de gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie in eerste instantie te analyseren om deze daarna ook te gaan verbeteren. We zien keer op keer dat de meest voor de hand liggende kansen niet optimaal worden benut. Samen zorgen we er voor dat jouw website zo optimaal mogelijk wordt ingericht als het gaat om conversies ‘scoren’.

Conversie optimalisatie

De conversie optimalisatie kan zo complex worden gemaakt als je zelf wilt. Wij houden het graag simpel. Dat wil zeggen; gemiste kansen voor jouw website inzichtelijk maken. Vervolgens gaan we aan de slag om de website te optimaliseren op basis van bezoekersgedrag. Dit doen we door middel van beschikbare data én data verzamelen met behulp van A/B testen.

Gebruiksvriendelijkheid

Usability is een interessant onderwerp bij de ontwikkeling van een website. Dat komt doordat het invloed heeft op de conversies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duidelijke navigatie en bediening. Daarnaast moet de naamgeving logisch zijn en de vormgeving consequent. Verder moet het niet van invloed zijn op welk apparaat de website wordt bekeken.