WIE WE ZIJN

Opgericht om Online Marketing voor iedereen toegankelijk te maken. Onze Online Marketing kennis te delen. Gek op data verzamelen. Én goed in slim gebruik maken van verzamelde data. Door bedreven consultancy succesvolle resultaten behalen. Kleine organisaties wegwijs maken in de wereld van Online Marketing, dat geeft een goed gevoel.

online
marketing

Maakt je wegwijs

In Online Marketing

Inzichtelijk maken hoe Online Marketing de groei van een bedrijf kan stimuleren. Dat is de passie voor het vak. Geloven in het feit dat er altijd online kansen liggen voor iedere soort organisatie. De mogelijkheid bieden om deze kansen te benutten.

Ook voor kleinere bedrijven zijn er veel mogelijkheden op het gebied van Online Marketing. Hier wordt vaak nog geen gebruik van gemaakt. Enerzijds komt dit voort uit het gebrek aan kennis of tijd. Anderzijds wordt budget ook als een belemmering gezien. Dat is een onjuiste gedachte. Daarom laten we graag zien dat dit niet de juiste aannames zijn. Helpen met succesvol ondernemen door de inzet van Online Marketing. Door in eerste instantie online goed vindbaar te zijn en ten tweede ook de zichtbaarheid te vergroten. 

Daag ons uit en wij laten zien hoe verschillende online marketing kanalen een meerwaarde kunnen zijn door de online kansen te gaan benutten. Dit doen we door jouw website te optimaliseren, data te verzamelen, data te analyseren om vervolgens waardevolle campagnes in te richten. 

WERKWIJZE

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Allereerst kennis maken en van elkaar begrijpen wat we doen. De branche leren kennen waarin we actief zijn. Vertellen waar wij goed in zijn. En waardoor het enthousiasme voor ons vak vandaan komt.

Vervolgens brengen we samen de mogelijkheden in kaart. Anders gezegd; niet denken vanuit problemen maar de kansen in kaart brengen om die vervolgens te gaan benutten. Samen werken wij aan uw online succes. Mede dankzij onze flexibele instelling en betrokkenheid kunnen wij ons ontwikkelen tot een waardevolle partner.

Kortom; gunstige voorwaarden om de kansen binnen Online Marketing vrijblijvend te ontdekken. 

ONS

Twee enthousiaste specialisten die helemaal opgaan in hun vakgebied. Voor Marieke is dit alles wat maar in de buurt komt van Multimedia, Concepting & Design. Ze laat haar creativiteit iedere keer weer zien in sprekende vormgeving of stijlen. Maarten gaat graag aan de slag met alle informatie en data. Vervolgens werkt hij dit uit tot een succesvolle Online Marketing Strategie.

Ze voelen zich betrokken bij iedere case waar ze mee in aanraking komen. Samen delen ze de passie voor hun vakgebied met ieder hun eigen specialisme. Een perfecte combinatie om doeltreffende en succesvolle campagnes op te zetten.

Maarten thalen

Online Marketing Specialist

Online Marketing

MariEke pijpker

Multimedia Designer