FACEBOOK ADVERTEREN

Met 1,47 dagelijkse actieve gebruikers is Facebook een heel effectief marketingmiddel voor ondernemers.

Wij leven tegenwoordig in een tijd waar de nieuwe media het leeuwendeel van onze informatie- en communicatiebronnen is geworden. Hiervan is Facebook zonder twijfel het grootste platform van Nederland. Met meer dan 10,8 miljoen geregistreerde gebruikers zitten 7,6 miljoen Nederlanders dagelijks op Facebook. Dit biedt voor ondernemers en bedrijven de kans om op een persoonlijke manier heel veel potentiële klanten te bereiken. Ben jij een bedrijf dat graag zijn klantenbestand wil laten groeien via het internet? Dan is Facebook Adverteren één van de beste oplossingen voor jou.

Facebook adverteren

Waarom via
Facebook adverteren?

Het is belangrijk om wat achtergrond te geven, zodat iedereen kan snappen waarom Facebook adverteren zo sterk is. Traditioneel gezien is adverteren heel lineair. Je koopt ergens reclameruimte in. Dit kan bijvoorbeeld een tv-reclame, een radiospotje, een abri of iets anders zijn. Het idee hiervan is in eerste instantie dat je een hele grote groep mensen kan benaderen. Maar waarvan een klein percentage daadwerkelijk de interesse heeft die aansluit bij jouw producten of diensten. Je betaalt hierbij een bedrag voor een bepaald bereik. Maar het komt er op neer dat vervolgens slechts een klein deel relevant publiek is voor jou.

Relevant adverteren via Facebook

Facebook adverteren brengt hier verandering in. Dit komt omdat je op Facebook heel precies aan kan geven aan wie jouw advertenties getoond moeten worden. Ben je een makelaar die zich wil richten op starters? Dan kan je bijvoorbeeld aangeven dat je de leeftijdsgroep 25-34 aan wilt spreken, die specifiek interesses tonen in makelaars, huizen en bepaalde makelaarssites. Op deze manier creëer je een super relevante doelgroep voor jouw advertenties op Facebook waarvan je weet dat ze daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Kortom; op het gebied van efficiëntie is er geen enkele traditionele manier die hier dichtbij kan komen.           

FACEBOOK
REMARKETING

Remarketing is een krachtig hulpmiddel dat kan worden ingezet. Benader bezoekers van jouw website gericht met behulp van Facebook advertenties. Bijvoorbeeld advertenties waarin producten en/of diensten worden uitgelicht die bezoekers hebben bekeken op jouw website.

MAILBESTAND
GEBRUIKEN

Via Facebook adverteren bestaande klanten te benaderen. Met behulp van (AVG-proof) verzamelde e-mailadressen meer engagement en een hoger conversiepercentage realiseren. Door middel van je bestaande klantenbestand  kun je heel gericht bestaande klanten bereiken.

VERGELIJKBARE DOELGROEPEN

Bestaande Facebook profielen zijn enorm waardevol. Je kunt namelijk een nieuwe doelgroep aanmaken die sterk vergelijkbaar is met een bestaande doelgroep. Bijvoorbeeld op basis van: e-mailadressen, likes, engagement maar ook op basis van eerdere bezoekers van jouw website.

mogelijkheden binnen
Facebook adverteren

  • Meer online aanvragen en/of leads
  • Aantal bezoekers op jouw website verhogen
  • Focus op meer likes en pagina-interactie
  • Winkelbezoeken stimuleren
  • Speciale aanbieding promoten
  • Jouw speciale verzoek?

Zo zijn er daarnaast nog veel meer mogelijkheden die per branche kunnen verschillen. Daarom is het super waardevol om jouw vakkennis met ons te delen. Daardoor kunnen wij de best presterende campagnes opzetten. 

Direct contact opnemen met een Facebook specialist?

Facebook adverteren

Facebook campagne opzetten

Een kwalitatieve goede Facebook campagne opzetten kost allereerst tijd. Je moet bovendien weten hoe je te werk gaat. Waar specifiek op gelet moet worden. Daarom nemen wij dit werk graag van je over. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanpak de beste resultaten zullen leveren voor iedereen die zijn of haar bedrijf op de digitale kaart wil zetten. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat sterke Facebook campagnes op te zetten.

Wij willen er voor zorgen dat jouw Facebook advertenties ook echt passen bij jouw bedrijf. Uiteindelijk is het een uithangbord voor wat er uitgedragen moet worden. Daarom houden we de lijntjes kort en nemen we je mee door het gehele proces. Op die manier weet jij precies waar je aan toe bent, en kan je het aangeven als je dingen op een bepaalde manier gedaan wilt hebben.

Kortom; wij denken graag mee om te adverteren via Facebook en succesvolle Facebook campagnes op te zetten die voor ieder bedrijf anders kunnen zijn. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken die voor jou winstgevend kunnen zijn. 

Wat zijn de Facebook adverteren kosten?

De kosten van Facebook adverteren kunnen al met al heel erg verschillen. Aangezien dit afhankelijk is van meerdere factoren. Ten eerste; de hoeveelheid mensen die je wilt bereiken. Vervolgens hoe specifiek een doelgroep is en ten slotte het type advertentie campagne dat je wilt gaan gebruiken. Wij willen ieder bedrijf helpen het maximale uit Facebook en andere platformen te halen, ongeacht het marketingbudget.

Klantervaring