LOKAAL ADVERTEREN

De concurrentie neemt steeds meer toe, ook online. In dit geval is het noodzakelijk om jouw concurrentie te slim af te zijn. Facebook en Google zijn uitermate geschikt om lokaal of zelfs hyperlokaal te adverteren.

Online adverteren wordt natuurlijk steeds vaker gedaan. Door de groeiende concurrentie moet je vervolgens nadenken over hoe je slim gaat adverteren. Één van de meest handige en effectieve manieren om een kleiner bedrijf aan de man te brengen is bijvoorbeeld door lokaal te adverteren. Wij kunnen dit voor uw bedrijf, website of organisatie toepassen, daarom denken wij graag met jou mee. 

Lokaal adverteren
lokaal adverteren

Een relevant
publiek bereiken

Door lokaal te adverteren kun je ook effectief met je budget omgaan en een relevant publiek bereiken. Doordat je de focus legt op de doelgroep in de lokale omgeving kun je vervolgens ook aanzienlijk betere resultaten boeken. Los van het feit dat je een groot publiek kunt bereiken is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een betere kwaliteitsscore te behalen door de relevantie van de advertentie te verhogen. Vervolgens zullen de kosten dalen en zetten we jouw budget hierdoor zo effectief mogelijk in.

TARGETING OP
GEO-LOCATIE

In Google en Facebook is het mogelijk om op een bepaald gebied te targeten. Door lokaal of zelfs hyperlokaal te adverteren is het al met al mogelijk om heel nauwkeurig potentiële klanten te benaderen met jouw producten en/of diensten. 

KOSTENVERLAGENDE
STRATEGIE

Door (hyper)lokaal te adverteren gaat de relevantie omhoog en daarom scoor je vaak hogere doorklikratio’s. Doordat advertenties hierdoor ook nóg beter aansluiten op de zoekvraag van de doelgroep zullen de kosten namelijk lager zijn. 

ONLINE & OFFLINE SAMENBRENGEN

Target op jouw lokale doelgroep en overtuig potentiële klanten vervolgens om naar jouw winkel of fysieke vestiging te komen wanneer ze jouw producten zoeken. Kortom; Online advertenties gebruiken om offline gedrag te stimuleren! 

EFFECTIEF ADVERTEREN
OPTIMAAL RESULTAAT

Lokaal adverteren zal niet alleen zorgen voor een doelgerichte aanpak; het zal ook zorgen voor een hoger doorklikratio op de site, een beter conversieratio en daarom ook een daling van de kosten per klik. Wij helpen bedrijven en organisaties immers graag met het opzetten van een succesvolle lokale advertentiecampagne. Behaalt jouw bedrijf straks ook deze geweldige resultaten? Met andere woorden; wil jij dat wij helpen om een succesverhaal op poten te zetten? Maak vandaag nog een afspraak om kennis te maken. Lokaal adverteren is al met al dé manier om met succes snel, effectief en doelgericht de klant te benaderen.

Direct contact opnemen met een specialist?

Klantervaring